Νέα για την Κατηγορία: ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Ανάπτυξη - Υποδομές

Η Σίφνος βρίσκεται μπροστά σε μια απ’ τις πιο σοβαρές καμπές της ιστορίας της.

Η έντονη τουριστική ανάπτυξη, οι αυξημένες ανάγκες της καθημερινότητας, η διαχείριση του περιβάλλοντος, απαιτούν οργανωμένη και ορθολογική πρόταση ως προς την υλοποίηση των έργων ανάπτυξης και τις υποδομές.

Ανάπτυξη στο μέτρο, στο ρυθμό και στα μεγέθη του νησιού.

Υποδομές σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων, που ο σχεδιασμός και η προοπτική τους αφορά στο “σήμερα” και στο “αύριο” του τόπου.

Δεν υπάρχει πλέον χρόνος για ταλάντευση ανάμεσα σε αμφίβολης αποτελεσματικότητας προτάσεις που άγονται και φέρονται από μικροπολιτικές.

Η Σίφνος του αύριο προετοιμάζεται εδώ. Τώρα!  

Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ ξεκινάει με προγραμματισμό και εξειδίκευση, ταχύτητα και αξιοπιστία, ρεαλισμό, ευελιξία και αποφασιστικότητα. Με τεκμηρίωση και πληρότητα και στόχο, την ένταξη σε Αναπτυξιακά Προγράμματα.

Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ καταγράφει ζητήματα που αφορούν στα υπό εξέλιξη έργα καθώς και σε έργα που παραμένουν στάσιμα, ώστε να πετύχει τη συνέχεια και την αποπεράτωσή τους.

Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ προτείνει και επιδιώκει τη βέλτιστη σχέση ανάμεσα στην ανάπτυξη και την αξιοποίησή της προς όφελος του συμπολίτη.

Δεν υπόσχεται τίποτα περισσότερο παρά έντονη και σοβαρή δράση, συστηματική προσπάθεια και επαγρύπνηση ώστε το νησί να μπει στην πορεία υλοποίησης των έργων που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα όλων μας.